V OŠ Domžale vas obveščamo, da smo vsem učencem in učiteljem, z namenom, da bosta naša medsebojna komunikacija in sodelovanje potekala lažje,  omogočili dostop do storitev Office 365 in Oblak 365. Do njiju je možno dostopati z AAI računom, ki je že v uporabi pri vseh učiteljih in učencih naše šole.

Oblak 365

Oblak 365 povezuje Arnes AAI s storitvami Microsoft Office 365. Je enostavna rešitev: učencem, učiteljem in drugim delavcem v vzgojno – izobraževalnih organizacijah omogoča enostaven dostop do različnih storitev, skrbnikom informacijskih tehnologij pa enostavnejše upravljanje s temi dostopi.

Office 365

Office 365 so storitve in orodja, ki olajšajo sodelovanje in komunikacijo med vsemi učitelji in učenci. Združljive so z različnimi operacijskimi sistemi in zagotavljajo neovirano in varno mobilno delo z različnimi napravami. Več o tem,  zakaj uporabljati Office 365 si preberite na:

Navodila za pridobitev Office 365 računa

Za dostop do Office 365 obiščite spletno mesto https://o365.arnes.si/ in se prijavite  s prijavnimi podatki za AAI račun, ki ste jih dobili v šoli. To so isti prijavni podatki, kot jih uporabljate za vstop v spletne učilnice OŠ Domžale. Ko izbirate domačo organizacijo, izberete Osnovna šola Domžale. Ob prijavi se kreira uporabniški račun.

Nadaljnje delo v Office-u 365

Po prvi prijavi v Oblak 365 se lahko v Office 365 paket prijavite na povezavi: https://login.microsoftonline.com oz. če v iskalnik vpišete Office 365.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Arnes podporo ali računalničarja na ustrezni šoli.

Želimo vam uspešno uporabo storitev!

Nina Valenčič, ravnateljica

(Skupno 1.908 obiskov, današnjih obiskov 2)
Dostopnost