Select Page

V OŠ Domžale vas obveščamo, da smo vsem učencem in učiteljem, z namenom, da bosta naša medsebojna komunikacija in sodelovanje potekala lažje,  omogočili dostop do storitev Office 365 in Oblak 365. Do njiju je možno dostopati z AAI računom, ki je že v uporabi pri vseh učiteljih in učencih naše šole.

Oblak 365

Oblak 365 povezuje Arnes AAI s storitvami Microsoft Office 365. Je enostavna rešitev: učencem, učiteljem in drugim delavcem v vzgojno – izobraževalnih organizacijah omogoča enostaven dostop do različnih storitev, skrbnikom informacijskih tehnologij pa enostavnejše upravljanje s temi dostopi.

Office 365

Office 365 so storitve in orodja, ki olajšajo sodelovanje in komunikacijo med vsemi učitelji in učenci. Združljive so z različnimi operacijskimi sistemi in zagotavljajo neovirano in varno mobilno delo z različnimi napravami. Več o tem,  zakaj uporabljati Office 365 si preberite na:

Navodila za pridobitev Office 365 računa

Za dostop do Office 365 obiščite spletno mesto https://o365.arnes.si/ in se prijavite  s prijavnimi podatki za AAI račun, ki ste jih dobili v šoli. To so isti prijavni podatki, kot jih uporabljate za vstop v spletne učilnice OŠ Domžale. Ko izbirate domačo organizacijo, izberete Osnovna šola Domžale. Ob prijavi se kreira uporabniški račun.

Nadaljnje delo v Office-u 365

Po prvi prijavi v Oblak 365 se lahko v Office 365 paket prijavite na povezavi: https://login.microsoftonline.com oz. če v iskalnik vpišete Office 365.

Za dodatne informacije, nejasnosti ipd. se lahko obrnete na IT podporo šole : itk.podpora@os-domzale.si

Želimo vam uspešno uporabo storitev!

Nina Valenčič

v. d. ravnatelja

(Skupno 1.698 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost