Select Page

Po šolskem koledarju so popoldanske govorilne ure in sicer v torek, 17. 11. 2020 za matično šolo, v četrtek, 19. 11. 2020 pa za podružnico. V matični šoli govorilne ure za razredno stopnjo potekajo od 16. – 18. ure, za predmetno pa od 17. – 19. ure. Na podružnični šoli v Ihanu pa govorilne ure potekajo za razredno in predmetno stopnjo od 17. do 19. ure.

V šoli smo zaradi splošno znane situacije, povezane s COVID – 19,  od oktobra 2020 pa do preklica uvedli sledeč način izvajanja govorilnih ur. Navedeni način smiselno enako velja tudi za dopoldanske govorilne ure, le da je tam časovna omejitev drugačna – potekajo krajši čas.

Načini izvedbe govorilnih ur so naslednji:

  • video sestanek/video konferenca med učiteljem in staršem, znotraj Arnesovega sistema, pri čemer učitelj pošlje staršu povezavo in termin nekaj dni pred predvidenim terminom in sicer znotraj eAsistenta in po elektronski pošti. Časovni okvir in trajanje posameznega video sestanka vnaprej določi učitelj.
  • telefonski razgovor – prav tako vnaprej, znotraj eAsistenta in po elektronski pošti učitelj sporoči staršu, kdaj ga bo poklical s službene telefonske številke ali kdaj bo učitelj dosegljiv za starša na telefonski številki, ki jo bo navedel.

Za oba zgoraj opisana alternativna načina velja, da se izvajata znotraj termina, namenjenega govorilnim uram

Starši in učitelji lahko kadarkoli komunicirate znotraj eAsistenta in/ali elektronskega naslova, kar pomeni, da se določena tematika, ki bi jo bilo treba sicer obravnavati na govorilnih urah, lahko razreši že prej oz. sproti.

Zaradi zaostrenih vladnih ukrepov, v mesecu novembru in nadalje (za čas veljavnosti ukrepov) ni možno izvajanje govorilnih ur v obliki osebnega sestanka na nivoju učitelj: starš. Šola je zaprta.

Verjamemo, da boste vsi udeleženci govorilnih ur, ki bodo potekale z uporabo sodobnih komunikacijskih poti, tako predali kot prejeli željene informacije.

V primeru, da imate vezano na navedeno dodatna vprašanja, jih lahko pošljete na: os-domzale@guest.arnes.si.

Želimo vam veliko zdravja in vas lepo pozdravljamo!

Vodstvo OŠ Domžale

(Skupno 914 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost