Select Page

V petek, 15. 11. 2024 smo imeli 3. razredi naravoslovni dan; tema TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK. Dan smo začeli z zajtrkom, saj se po jutru dan pozna. Nato smo se pogovorili o hrani, ki smo jo jedli. Poudarek je bil na ekološko pridelani, lokalni in sezonski hrani. Vključili smo tudi vsebine kulturnega prehranjevanja – bonton.
Da si bomo vse lažje zapomnili, nam je v poučni oddaji gospod Sivko razlagal o pomenu zdravega zajtrka. Nato smo se lotili ustvarjanja. Nastali so različni in zanimivi izdelki, ki so povezani s čebelami. Za sprostitev med delom pa smo zaplesali ob pesmici Zum, zum, zum Romane Kranjčan. Na koncu smo iskali besede, ki so se nam skrile v mrežo, a smo jih hitro našli.
Ob tako različnih dejavnostih nam je dan zelo hitro minil.

Zapisala Irena Pirš

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost