Select Page

Spoštovani,

obveščamo vas, da se skladno z Odlokom o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih (Ur. list RS, št. 20, 11. 2. 2021), od  dne 15. 2. 2021 dalje  pouk za vse učence od 1. – 9. razreda izvaja v šolski stavbi.

V nadaljevanju vam sporočam nekaj pomembnih informacij, ki se nanašajo na ponoven pričetek pouka v prostorih šole:

  • uvodoma lepo naprošamo starše učencev 4. in 5. razreda, ki imajo sicer otroke v podaljšanem bivanju, da če je le možno in če jim okoliščine to dopuščajo, otrok ne pošiljajo v podaljšano bivanje. V kolikor se bo to vseeno zgodilo, torej bodo izražene potrebe po podaljšanem bivanju tudi za učence 4. in 5.r, vas vnaprej seznanjamo, da bo šlo za mešano skupino, v kateri bo potrebno ves čas podaljšanega bivanja uporabljati zaščitno masko.
  • podaljšano bivanje bo potekalo za učence od 1. – 3. r, trajalo bo do 16:00 ure. Dežurnega varstva do 17:00 ure ne bo.
  • jutranje varstvo bo potekalo zgolj za učence od 1. – 3. r, jutranjega varstva za učence 4. in 5. r ne bo.
  • obvezne in neobvezne izbirne predmete bomo v tednu od 15. – 19. 2. 2021 izvajali na daljavo (ker ni mogoče zagotoviti, da se učenci ne mešajo).
  • zunanji izvajalci v šolskih prostorih ne bodo izvajali interesnih dejavnosti.

Pouk bo potekal po urniku. Vsak oddelek bo predstavljal učno skupino, ki bo pri pouku v svoji matični učilnici.

Učenci pri pouku, ko so v svoji učni skupini in matični učilnici, zaščitnih mask ne nosijo.

Učenci nosijo zaščitne maske v vseh skupnih prostorih šole.

Zaposleni v šoli nosijo zaščitne maske ves čas.

Še posebno obvestilo za predmetno stopnjo za ponedeljek, 15. 2. 2021: za ta dan so imeli učenci že vnaprej napovedan športni dan na daljavo. To tako tudi ostane. V ponedeljek, 15. 2. 2021, ima tako športni dan na daljavo cela predmetna stopnja, razen učencev 8. a in 8. i – učenci teh dveh oddelkov pridejo k pouku v šolsko stavbo.

Starše učencev od 4. – 9. r prosimo, da izpolnijo izjavo na povezavi tukaj, ki jo vaš otrok prvi dan ponovnega pričetka pouka v šoli prinese s seboj in odda razredniku. Učenci 4. in 5. r ter 8. a in 8. i jo prinesejo s seboj v ponedeljek, 15. 2. 2021, učenci od  6. – 9.r, ki imajo v ponedeljek športni dan na daljavo, pa izjavo prinesejo razredniku v torek, 16. 2. 2021.

Veselimo se ponovnega snidenja.

Vljudno pozdravljeni,

Uroš Govc

ravnatelj

(Skupno 273 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost